Onze zoon 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is veel te vroeg overleden – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
De bedroefde ouders Georgette Jozefzoon & Armand Rietfeld maken namens de overige kinderen en familieleden bekend dat hun zoon Astrando Rietfeld uit Paramaribo veel te vroeg van hen is heengegaan.

[quads id=1]

Hij was ook bekend als Bankoe, Asje en Pompe. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singi neti is MORGEN in Ocer.  De uitvaart MAANDAG. Let op het kledingverzoek! Geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de foto’s en video’s die eerder zijn gedeeld. Wij van FamilieNieuws wensen de ouders heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden
Onze zoon

Astrando Rietfeld

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 31 jaar

Zolang wij leven, leven we voor de Heer

Veel te vroeg is hij van ons heen gegaan op 15 december 2019 onze zeer gewaardeerd zoon en broer Astrando Hiskia Nathaniel Rietfeld meer bekend als Bankoe, Asje en Pompe. Op de jonge leeftijd van 31 jaar

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Bekijk hieronder de eerder gedeelde foto’s en video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland