Uitvaart van mijn peetdochter Conchita Berggraaf MORGEN in NIS Paramaribo (video’s)

berggraaf Paramaribo
Onze nachtegaal Conchita Berggraaf wordt MORGEN begraven te Paramaribo. U bent van harte uitgenodigd om de uitvaartdienst in NIS bij te wonen. Bekijk het bericht voor meer gegevens daarover en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

VANAVOND is de singi en pokoe neti! We hebben wederom wat nieuw video materiaal toegevoegd.  En kijk ook een paar mooie interviews met de Diva. Rust zacht lady with the golden voice. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden en vandaag in het bijzonder haar lieve peetmoeder Lucia Rechards – Fleur, heel veel sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Berggraaf Paramaribo

[quads id=1]

Uitnodiging singi/pokoe neti voor Conchita Berggraaf te Paramaribo

Bekijk hier de video’s:

Kijk vanaf 26.47

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland