Onze dochter Shiefania Djoemai is afgestudeerd in Suriname.

geslaagd Suriname

De trotse Boyke en Sherien maken namens de rest van het gezin bekend dat hun knappe dochter Shiefania Djoemai is afgestudeerd in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat haar prestaties zijn. Wij van FamilieNieuws feliciteren haar van harte. Heel veel succes verder!! Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

geslaagd Suriname
[quads id=1]
geslaagd Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland