Nieuwste SLM vliegtuig is geland in Suriname (live video aankomst)

SLM vliegtuig Suriname
Heel gaaf voor de vakantiegangers die binnenkort naar Suriname vliegen. De kans bestaat dat zij in het nieuwe SLM vliegtuig mogen zitten.

Een nieuwe toestel van SLM is zojuist namelijk op J.A.P luchthaven aangekomen. Bekijk het bericht voor mer informatie. Kijk ook naar de live video van de aankomst!! En luister ook naar de wat de nieuwe directeur, Radjesh Radjkoemar, hierover zegt. Vlieg jij ook binnenkort met SLM naar Suriname? You are welcome

Het SLM leasecontract met de huidige Airbus A340 is opgehouden. En het lijkt erop dat de SLM voortaan tussen Paramaribo en Amsterdam zal vliegen met de nieuwe Dreamliner van Boeing. De nieuwe Boeing 777 zal nu gebruikt wordt in afwachting van de Dreamliner.

SLM vliegtuig Suriname

Bekijk hier een video waarin de nieuwe directeur van SLM uitlegt waarom ze deze keuze hebben gemaakt:

Foto van FPN