Nieuwste SLM vliegtuig is geland in Suriname (live video aankomst)

SLM vliegtuig Suriname
Heel gaaf voor de vakantiegangers die binnenkort naar Suriname vliegen. De kans bestaat dat zij in het nieuwe SLM vliegtuig mogen zitten.

[quads id=1]

Een nieuwe toestel van SLM is zojuist namelijk op J.A.P luchthaven aangekomen. Bekijk het bericht voor mer informatie. Kijk ook naar de live video van de aankomst!! En luister ook naar de wat de nieuwe directeur, Radjesh Radjkoemar, hierover zegt. Vlieg jij ook binnenkort met SLM naar Suriname? You are welcome

[quads id=1]

SLM Suriname

Het SLM leasecontract met de huidige Airbus A340 is opgehouden. En het lijkt erop dat de SLM voortaan tussen Paramaribo en Amsterdam zal vliegen met de nieuwe Dreamliner van Boeing. De nieuwe Boeing 777 zal nu gebruikt wordt in afwachting van de Dreamliner.

[quads id=1]

De Nieuwe 777 landt vanavond in Suriname

SLM vliegtuig Suriname

Beijk hier een video waarin de nieuwe directeur van SLM uitlegt waarom ze deze keuze hebben gemaakt:

[quads id=1]

Live:

https://www.facebook.com/SurinamAirways/videos/829598820795932?vh=e&d=n&sfns=mo

Lees ook onderstaand bericht voor meer informatie daarover:

Straks relaxt vliegen van Amsterdam naar Paramaribo met de Dreamliner van Boeing – SLM Suriname vakantie (video)

Foto van FPN

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland