Man doodgeschoten na roofoverval in supermarkt Suriname

supermarkt Suriname
Vreselijk berichten uit Suriname. Een gewonde en een dode bij een schietpartij tijdens een roofoverval in een supermarkt.

[quads id=1]

2 gewapende ‘klanten’ schoten op een man tijdens een overval. Ook de winkelier pakte zijn geweer. Bekijk het bericht voor meer informatie. Moeten alle winkeliers een geweer hebben om zichzelf te beschermen?

[quads id=1]

Supermarkt in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: VERDACHTE DODELIJK GERAAKT TIJDENS ROOFOVERVAL. Een man is donderdagavond dodelijk geraakt door een kogel uit een jachtgeweer tijdens een roofoverval op een supermarkt aan deTout Lui Fautkanaalweg in Suriname. Zijn compagnon is voortvluchtig.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de twee mannen de twee winkeliers van de supermarkt hebben overvallen op een onbewaakt moment. De mannen deden zich voor als klanten. De winkeliers stribbelden tegen en riepen om hulp.

[quads id=1]

Gewapende mannen

De eigenaar van de winkel die op hetzelfde perceel woont ging samen met een bezoeker op het hulpgeroep af. Een van de mannen die gewapend was loste een schot richting de bezoeker. Die werd in zijn onderarm geraakt. De eigenaar had inmiddels zijn jachtweer gepakt en loste op zijn beurt een schot waarbij de man dodelijk werd geraakt. De tweede zag kans te vluchten in onbekende richting.

[quads id=1]

doodgeschoten

Het levenloos lichaam, waarvan de identiteit nog niet bekend is, is voor obductie in beslag genomen. Het slachtoffer met een schotverwonding aan zijn onderarm is voor verpleging naar het ziekenhuis gebracht. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt hard gewerkt. De politie van recherche midden heeft de zaak in onderzoek.

supermarkt Suriname
Foto binnengekomen via Whatsappp en Facebook

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/20/verdachte-dodelijk-geraakt-tijdens-roofoverval/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland