Uitnodiging singi/pokoe neti voor Conchita Berggraaf te Paramaribo (video’s)

overleden Paramaribo
Hierbij wordt u van harte uitgenodigd om samen met familie, vrienden en muziekcollega diva Conchita Berggraaf  ’te groeten’.

[quads id=1]

Dit gebeurt door middel van een singi en pokoe neti MORGEN in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn! Bekijk ook de nieuwe video’s omtrent haar overlijden. En kijk ook een paar mooie interviews met de Diva. Rust zacht lady with the golden voice

[quads id=1]

Uitnodiging singi/pokoe neti voor Conchita Berggraaf te Paramaribo

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland