Sheroma Sahadew-Lall – Boeddha is afgestudeerd in Suriname

geslaagd Suriname

Het mooie van studeren is: 

Niemand kan het van je afpakken!!

[quads id=1]

De trotse families Boeddha, Patadien, Sahadew-Lall en Ramlall feliciteren Sheroma Sahadew-Lall – Boeddha uit Suriname met haar behaalde resultaten. Ze is namelijk afgestudeerd. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]
geslaagd Suriname
[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland