Mijn oom 31-jarige Astrando Rietfeld uit Paramaribo is overleden – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
Een zeer verdrietig bericht van overlijden. Astrando Rietfeld uit Paramaribo is er niet meer. Velen kenden hem als Bankoe, Asje en Pompe. Hij is 31 jaar geworden.

[quads id=1]

Dit maakt nichtje Ralitsa Rietfeld mede namens de overige families Rietfeld, Ritfeld, Jozefzoon, Vandalen en Popoe bekend. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Kijk ook naar de vele foto’s en video’s die zij met jullie willen delen. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Astrando Rietfeld

Uit Paramaribo. In de leeftijd van 31 jaar

Leidt mij uit de onwetendheid naar de waarheid. Leidt mij van de duisternis naar het licht. Leidt mij van de dood naar de onsterfelijkheid.

Veel te vroeg is hij van ons heen gegaan op 15 december 2019 onze zeer gewaardeerd broer, zoon, oom en neef Astrando Hiskia Nathaniel Rietfeld meer bekend als Bankoe, Asje en Pompe. Op de jonge leeftijd van 31 jaar

Ook al ben je weggenomen en zul je nooit terugkomen. Ik koester de herinneringen van de mooie en de fijne dingen die wij hebben gedaan. Ze zullen nooit verloren gaan maar vormen een verbintenis die voor altijd van ons samen zijn

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

Namens de families Rietfeld, Ritfeld, Jozefzoon, Vandalen en Popoe

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland