33-jarige Rachel opgepakt na diefstal grote partij juwelen – politie Suriname

juwelier Politie

Waar je werkt moet je eten heeft Rachel vast gedacht. Maar het lijkt erop dat ze haar kerstmaaltijd in de bak gaat moeten opeten.

[quads id=1]

De politie van Suriname heeft haar namelijk opgepakt. Haar baas is een enorme partij juwelen kwijtgeraakt en Rachel wordt verdacht van deze diefstal. Bekijk hier het officiële politiebericht. Wie kun je nog vertrouwen als je eigen werknemers van je jatten?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: De 33-jarige werkneemster Rachel, G. is op verdenking van verduistering in dienst betrekking, op donderdag 12 december, door rechercheurs van de afdeling Fraude aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld hangende het onderzoek.

[quads id=1]

Juwelierszaak

De verdenking is dat Rachel een grote partij juwelen verduisterd heeft op haar werk plek in deze een juwelierszaak. De financiële schade is heel groot daar het om waardevolle sieraden gaat.

[quads id=1]

2 collega’s

De verduistering kwam aan het licht toen er inventaris werd gehouden. Een andere werkneemster was ook aangehouden maar zij is na verhoor heen gezonden.

Bron:

Grote partij sieraden uit juwelierszaak verduisterd

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland