Politieman uit Suriname opgesloten! Verdachte zwaar gewond geraakt.

politie Suriname
Een politieman is opgesloten door zijn eigen collega’s. Een verdachte heeft namelijk botbreuken opgelopen.

[quads id=1]

De politieman wordt verdacht van zware mishandeling. Meer informatie on het bericht. Niet een ieder zal het eens zijn met zijn aanhouding. Mag een politieman een verdachte helemaal geen ’tik’ geven? Is hij dan meteen strafbaar? Of ligt het aan de situatie?

[quads id=1]

Politie Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Agent in verzekering gesteld. De politieambtenaar L.G. van een onderzoeksafdeling is deze week aangehouden door zijn collega’s van de afdeling Onderzoek Politie Zaken (OPZ). De agent wordt van zware mishandeling van een verdachte beschuldigd.

[quads id=1]

Onderzoek in volle gang

De politie die het geval bevestigt kan niet veel prijs geven, omdat het onderzoek nog in volle gang is. De Ware Tijd verneemt dat de verdachte een botbreuk heeft opgelopen. Het Onderzoek zal moeten uitwijzen als de agent zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit. De afdeling OPZ onderzoekt de zaak verder.

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/18/agent-in-verzekering-gesteld/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland