Politie Suriname opzoek naar gewelddadige Jimmy Hendrik

politie Suriname

Hierbij een opsporingsbericht van de politie. Zij zijn namelijk opzoek naar deze 39-jarige man uit Suriname. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent zijn opsporing en signalement. Weet jij waar hij is? Geef het dan door aan de politie. Geef het bericht door aan anderen, misschien kan Jimmy zichzelf aanmelden.

[quads id=1]

Politie Suriname

O P S P O R I N G: JIMMY, MARLON HENDRIK
18 December 2019 by Public Relations in Opsporing & Gezocht Politieberichten – No Comments

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte met de volgende personalia:

—————————————-JIMMY, MARLON HENDRIK alias “MALO”————————————–

[quads id=1]

politie Suriname

geboren op 02 november 1980 in het district Marowijne en woont aan de Marowijnestraat # 05 in het district Marowijne.

JIMMY, MARLON HENDRIK alias “MALO”,voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging gepleegd aan de Oost West verbindingsweg ter hoogte van de Cottica brug km 93 in het district Marowijne.

S I G N A L E M E N T

GESLACHT…………………………………………………….MANNELIJK

ETNICITEIT…………………………………………………….MARRONS
HUIDSKLEUR……………………………………..BRUIN

HAARDRACHT……………………………………KROES

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Recherche Regio Oost op het telefoonnummer 357107, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]

Paramaribo, 16 december 2019,
De procureur generaal bij het Hof van Justitie in Suriname

namens deze,
De inspecteur van politie,

(N. A. DJAMAD)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland