Angela Sardjoe krijgt topfunctie bij DSB Suriname

DSB Suriname
Helpen jullie ons mee met het feliciteren van de knappe Angela Sardjoe. Zij wordt namelijk directielid bij DSB Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Angela Sardjoe treedt toe tot directie DSB. Angela Sardjoe wordt directielid bij DSB.

[quads id=1]

DSB Suriname

Per 1 januari zal Angela Sardjoe toetreden tot de directie van De Surinaamsche Bank (DSB). Dit bevestigt Steven Coutinho, CEO van de bank tegenover Starnieuws. Sardjoe was lid van de raad van commissarissen. Haar benoeming is onlangs goedgekeurd door de algemene vergadering van aandeelhouders.

[quads id=1]

Derde directielid

Coutinho legt uit dat een derde directielid voor zo een grote bank absoluut geen luxe is. Sardjoe zal zich als Chief Risk Officer voornamelijk bezighouden met de risico’s waarmee de bank te maken krijgt. Zij heeft als Risk Manager bij Assuria Verzekeringen veel ervaring hiermee.

Coutinho is algemeen directeur

[quads id=1]

“Ik ben blij dat wij vanaf januari een derde directielid erbij hebben. Er is veel werk te verrichten,” legt Coutinho uit. In de directie heeft ook zitting René van Rooij, Chief Operating Officer. Coutinho is in augustus aangetreden als algemeen directeur van de bank.

DSB Suriname

Felicitaties

Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht of op onze Facebookpagina

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56084

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland