23-jarige scholier vermist – politie Suriname

vermissing Suriname
Hierbij vraagt de politie van Suriname uw aandacht omtrent een vermissing. De 23-jarige scholier Ricardo Vorswijk is al een dag of 10 vermist.

[quads id=1]

Hij vertrok op een gegeven moment van huis en is tot nu toe niet teruggekeerd. Bekijk het bericht van de politie voor meer informatie omtrent zijn signalement. Weet u waar hij is? Maak dan contact met de politie. Geef het door aan een ieder, wellicht kan hij zichzelf dan even melden.

[quads id=1]

Scholier uit Suriname

Bekijk onderstaande brief van de politie voor meer informatie. Deel het met anderen.

vermissing Suriname
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland