Home Spoorloos

23-jarige scholier vermist – politie Suriname

Hierbij vraagt de politie van Suriname uw aandacht omtrent een vermissing. De 23-jarige scholier Ricardo Vorswijk is al een dag of 10 vermist.

Hij vertrok op een gegeven moment van huis en is tot nu toe niet teruggekeerd. Bekijk het bericht van de politie voor meer informatie omtrent zijn signalement. Weet u waar hij is? Maak dan contact met de politie. Geef het door aan een ieder, wellicht kan hij zichzelf dan even melden.

Scholier uit Suriname

Bekijk onderstaande brief van de politie voor meer informatie. Deel het met anderen.

vermissing Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland