Onze zangeres Conchita Berggraaf uit Paramaribo is overleden (foto’s en video’s)

overleden Paramaribo

Helaas. Het ongelofelijke nieuws is echt waar! Opnieuw een groot drama binnen de familie Berggraaf. Terwijl de voorbereidingen bezig zijn voor de uitvaart van zus Astra vandaag, moet de familie een volgende shock verwerken. Conchita berggraaf is vandaag namelijk ook overleden. Onze zangeres met een gouden stem is 45 jaar geworden. Dit is inmiddels bevestigd door de familie.

[quads id=1]

Zangeres uit Suriname

Suriname is in shock. Velen vragen zich af of het wel waar is, en of we ons niet vergissen. Bekijk onderstaand bericht om de vele condoleances, berichten en gedeelde foto’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Suriname, haar zussen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Geschokt

Conchita berggraaf kennen we allemaal wel. Ze is een bekende zangeres uit Suriname. Suriname is geschokt na dit nieuws. Velen kunnen het niet geloven.

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Familie, vrienden en fans zijn geschokt en kunnen niet geloven dat de talentvolle zangeres Conchita Berggraaf (45) ineens is overleden. Haar zus Astra Berggraaf wordt vanmiddag begraven.

[quads id=1]

45 jaar geworden

Namens de familie Berggraaf bevestigt via Advocatenkantoor Nibte de dood van de zangeres. Ze is na een kortstondig ziekbed heengegaan.

“Berichten al zou Conchita zijn overleden tijdens het afscheid nemen van haar zus Astra berusten NIET OP WAARHEID.

[quads id=1]

Maureen Nibte

De familie begrijpt dat Conchita een graag geziene persoon was in de samenleving, echter mogen wij u vriendelijk verzoeken ons de gelegenheid te geven dit groot verdriet in alle rust te verwerken,” deelt Maureen Nibte mee.

De begrafenis van haar zus Astra Berggraaf gaat vandaag normaal door.

Foto’s en video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

[quads id=1]

Meer informatie volgt nog

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56078

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland