Onze 13-jarige Shivam Harpal uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Een zeer droevig bericht van overlijden. Shivam Harpal uit Paramaribo is op de zeer jeugdige leeftijd van 13 jaar terug naar huis geroepen.

[quads id=1]

Dat maken de families Harpal, Barhoe, Kalyan, Nageswar, Motie en Bhaggoe bekend. De lieve Shivam was leerling op de MR Dayand school.  Meer informatie in het bericht. Er is elke dag rouwzitting, geeft u het door aan belanghebbenden.  Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden, klasgenootjes en al zijn vriendjes heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Onze 13-jarige

Shivam Harpal

uit Paramaribo is overleden

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de rouwzittingen en de crematie. Geef het door aan belanghebbenden

overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland