Onhygiënisch restaurant te Paramaribo per direct gesloten – foto’s

Soms loop je langs bepaalde restaurants en dan ruikt het zo lekker. Je begint spontaan te watertanden. Niet wetende wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

[quads id=1]

We kunnen niet opmaken of het muizenpoep, rattenpoep of kamerwindjespoep is, maar er wordt voor jou een heerlijk ruikende tjauwmin klaargemaakt tussen die troep. Heb je nog honger? Kijk naar de volgende misselijkmakende foto’s om te zien wat er weer is aangetroffen!! Onbegrijpelijk dat dit soort dingen gewoon blijven gebeuren. Zijn ze niet bang? Waarschijnlijk zijn de sancties veel te laag! Wat denken jullie?

[quads id=1]

Restaurant Paramaribo

BIC Paramaribo schreef het volgende hierover: Bestuursambtenaren van het ressort Latour zijn heden morgen bij controle werkzaamheden op een onhygiënische zaak gestuit.

[quads id=1]

Direct gesloten

De situatie was van dien aard dat de zaak in Paramaribo in opdracht van DC Grauwde onmiddellijk gesloten moest worden. Bekijk de foto’s om te zien wat zij hebben aangetroffen:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland