Help aub meezoeken naar 24-jarige Videsh uit Suriname

vermissing Suriname
Rachel uit Suriname heeft ons gevraagd om een bericht van vermissing te publiceren. De familie is namelijk opzoek naar Videsh. De 24-jarige is al bijna twee weken geleden van huis vertrokken en niet teruggekeerd.

[quads id=1]

De familie maakt zich zorgen. Bekijk het bericht voor extra informatie omtrent zijn signalement. Kunnen jullie aub dit bericht doorsturen naar een ieder. Hopelijk maakt hij dan snel contact.

[quads id=1]

Vermist Suriname

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Rachel. Ik heb een dringend verzoek voor jullie namens onze familie. Kunnen jullie aub dit bericht van vermissing voor ons plaatsen. We zijn namelijk opzoek naar Videsh. Hij is sedert 3 december 2019 uit huis gegaan om naar de winkel te gaan. en tot nu toe is hij niet thuis gekomen.

[quads id=1]

Commewijne Suriname

Videsh is 24 jaar en we wonen in Commewijne. Hij is weggegaan met een rode bromfiets. Een Dayang. We zijn ook al naar de politie gegaan om de vermissing door te geven, maar tot nu toe geen beeld of geluid. Graag vragen aan de mensen om het bericht door te sturen zodat hij snel weer thuis kan komen of contact kan maken, hoor.

[quads id=1]

Delen met een ieder!

We vragen een ieder om naar hem uit te kijken want we maken ons zorgen. Graag dit bericht delen met een ieder op Facebook en Whatsapp.

vermissing Suriname

[quads id=1]

Weet u meer? Maak aub contact met de familie of maak contact met FamilieNieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland