Telefonerende chauffeur veroorzaakt tweede dode in het verkeer vandaag in Paramaribo (video)

verkeer Paramaribo
Wanneer gaan we het afleren? Je kunt niet met je telefoon bezig zijn en tegelijkertijd rijden. Vandaag zijn er twee doden gevallen in het verkeer in Paramaribo.

[quads id=1]

De eerste was een jongeman op een bromfiets en zojuist is er weer een bromfietser overleden. Omstanders zeggen dat de chauffeur met zijn telefoon bezig was. Meer info in het bericht. En bekijk een korte video. Wederom een familie in diepe rouw. Vorig jaar hadden 76 doden in het verkeer en we staan nu op 75. Kan het aub hierbij blijven??

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Tweede bromfietser vandaag omgekomen. Een bromfietser is aangereden door een autobusje op de hoek van de Albertlaan en de Franchepanestraat te Paramaribo.

Bij een zware aanrijding rond 15.30 uur op de hoek van de Albertlaan en de Franchepanestraat is weer een dode gevallen. Een bromfietser werd op de kruising aangereden door een autobusje. De bestuurder van het voertuig was aan de telefoon tijdens het rijden. De politie is nog ter plekke bezig met het onderzoek.

[quads id=1]

Nog niet vrijgegeven

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vrijgegeven. Vanmorgen was er al een bromfietser overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een aanrijding nabij de Watermolenstraat/Revoplein. De veroorzaker van de aanrijding heeft met zijn voertuig de bromfietser enkele meters meegesleurd. De chauffeur is weggereden zonder zich verder te bekommeren om het slachtoffer. De man is vanochtend vroeg in het ziekenhuis overleden.

[quads id=1]

verkeer Paramaribo

Verkeersdoden

Met de dood van de twee bromfietsers stijgt het aantal doden met nog twee weken te gaan in dit jaar naar 75. Vorig jaar werd het jaar afgesloten met 76 verkeersdoden.

Meer info volgt nog

Geschreven door Ala-D Media
Foto van Suriname vandaag

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56052

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland