Sergio uit Suriname slaat vriendin met cognacfles op haar hoofd tijdens een verjaardagsfeestje

mishandeling Suriname
Ze waren lekker gezellig op een verjaardagsfeestje. Het slachtoffer was met haar neef aan het dansen toen haar vriend Sergio haar van de dansvloer af sleurde

[quads id=1]

Hij heeft haar zwaar mishandeld en sloeg haar met een cognacfles op haar hoofd. Lees hier wat Sergio en zijn vriendin vertellen over hun relatie. Dit is trouwens niet de eerste keer dat ze mishandeld wordt. Hij is nu veranderd…zegt hij. Kan het?

[quads id=1]

Verjaardagsfeestje in Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Veroordeling in mishandelingszaak. Sergio H. wordt verweten dat hij opzettelijk gepoogd heeft zijn vriendin zwaar lichamelijke letsels toe te brengen op 30 september op een verjaardagsfeestje in het district Para in Suriname.

Op de rechtszitting donderdag is hij door kantonrechter Lygia Ravenberg veroordeeld tot een celstraf van zes maanden waarvan vijf voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van een jaar. Deze veroordeling is conform de strafeis van officier van justitie, Claudia Bruining. Zowel het Openbaar Ministerie Suriname als de magistraat achten mishandeling bewezen.

[quads id=1]

Fles op haar hoofd

De veroordeelde bekende dat hij zijn vriendin met een cognac fles op haar hoofd geslagen had. Op die bewuste dag waren ze met nog andere vrienden op een verjaardagsfeest. Op een gegeven moment trok de man zijn vriendin van de dansvloer. Ze kregen een woordenwisseling en hij sloeg haar. De vriendin had verklaard dat ze met haar neef aan het dansen was. Volgens Sergio H. ging het niet om haar neef. “Ze heeft mij iets gezegd en dat heeft mij echt pijn gedaan”, merkte de verdachte op.

[quads id=1]

vaker geslagen

Bruining zei dat het slachtoffer vaker slachtoffer van huiselijk geweld is geweest. Ze heeft hiertegen ook aangifte gedaan. Volgens haar werd ze vaker mishandeld door de verdachte wanneer hij dronken was. Bij zijn verhoor bij de politie had Sergio H. toegegeven dat hij haar eerder ook geslagen had. Toen de politie ter plekke arriveerde rook de verdachte naar alcohol.

[quads id=1]

Op vrije voeten

De magistraat vroeg de veroordeelde om dat gedrag achterwege te laten en zich te corrigeren. “Ik ben wel een beetje veranderd en ik doe mijn best. Het was niet normaal wat ik gedaan heb”, zei Sergio H. De kantonrechter benadrukte dat het niet normaal is en dat het een les voor hem geweest is. Ze hoopt dat hij zal veranderen. Sergio H. die voorlopig op vrije voeten gesteld was, blijft op vrije voeten met deze opgelegde straf.

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56000

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland