Roekeloze autobestuurder voor de rechter na doodrijden Denise en Ashawatie in Suriname

verkeer Suriname
Het verkeer in Suriname heeft dit jaar heel wat levens gekost. Ook Ashawatie Wazier – Manglie en Denise Noordzee werden vorige maand dodelijk aangereden door een roekeloze autobestuurder.

[quads id=1]

De chauffeur stond voor de rechter. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent het ongeval. Er is 1 ding dat we geleerd hebben. Haastig spoed is niet goed. Onthou dat aub mensen. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Verdachte voor de rechter voor doodrijden van twee vrouwen. De 31-jarige autobestuurder, Adensa D. (31), die de twee voetgangers, te weten mevrouw Ashawatie Manglie gehuwd Wazier (52) en de 56-jarige mevrouw Denise Noordzee, in de vroege ochtend van zaterdag 9 november heeft aangereden, moest zich donderdag verantwoorden voor de kantonrechter.

[quads id=1]

verkeer Suriname

Hij blijft aangehouden

Rechter Duncan Nanhoe kon om dringende redenen niet aanwezig zijn op de zitting. Zijn collega rechter Lydia Ravenberg heeft voor hem waargenomen. Zij stelde deze zaak uit naar 9 januari. De verdachte blijft tot dan aangehouden. Deze verdachte was na de aanrijding doorgereden en meldde zich pas op maandag 11 november met zijn advocaat aan bij de verkeersunit van de regio Midden.

[quads id=1]

In het ziekenhuis overleden

Deze autobestuurder reed de twee vrouwen aan de Indira Gandhiweg nabij de Hanna’s Lustweg aan en reed na zijn daad door. Mevrouw Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed, terwijl mevrouw Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis ten gevolge van de opgelopen letsels het leven liet. De roekeloze rijder Adensa reed met zijn voertuig over het rijwielpad en reed de voetgangers, die naast een stilstaande lijnbus tot de chauffeur stonden te praten, aan.

[quads id=1]

Hij was gevlucht

Het voertuig werd dezelfde dag achterhaald door de politie, maar de bestuurder was voortvluchtig. Hij blijft hangende het verdere onderzoek aangehouden.

gerelateerde berichten:

Onze collega, 52-jarige Ashawatie Wazir – Manglie is overleden na een tragisch ongeval in Suriname

Denise Noordzee en Ashawatie Manglie dodelijk aangereden – politie Suriname

Update: Roekeloze autobestuurder ZONDER RIJBEWIJS meldt zich aan – politie Suriname

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland