Onze 19-jarige dochter en klasgenoot Zydell Weigle uit Paramaribo is tragisch overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
In de bloei van haar leven en met grootste plannen voor de toekomst

Zoveel mensen die met verdriet achterblijven: Vader Wendell Weigle, moeder Twanny getrouw, personeel en medeleerlingen van het Christelijk HAVO en velen vriendinnen en vrienden.

[quads id=1]

Verdriet omdat de 19-jarige Zydell Weigle uit Paramaribo er niet meer is. Zij overleed afgelopen week in het verkeer. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de overige foto’s. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Zydell Dyani Weigle

Uit Paramaribo.
In de leeftijd van 19 jaar.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zydell en Furgill vandaag overleden in het verkeer te Paramaribo – politie Suriname (video’s)

Foto’s binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland