Meest gezochte crimineel van Nederland aangehouden (video’s)

Taghi Nederland

Ridouan Taghi, meest gezochte crimineel van Nederland, opgepakt in Dubai
De politie heeft vandaag de voortvluchtige topcrimineel opgepakt.

[quads id=1]

Ridouan Taghi werd internationaal gezocht en stond op nationale en internationale opsporingslijsten. Er was een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor zijn aanhouding. Wie is hij eigenlijk en waarom is hij zo berucht? Bekijk het bericht en de video’s over hem

[quads id=1]

De Stentor schreef het volgende: Dit gebeurde in samenwerking met de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie (OM). Hij wordt onder meer verdacht van betrokkenheid – als opdrachtgever – bij verschillende moorden. Taghi wordt beschouwd als de gevaarlijkste en meest gezochte crimineel van Nederland.

[quads id=1]

Ridouan Taghi werd internationaal gezocht en stond op nationale en internationale opsporingslijsten. Er was een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor zijn aanhouding. Het Openbaar Ministerie gaat om uitlevering vragen van Taghi. Dit zal naar waarschijnlijkheid enige tijd duren.

[quads id=1]

Volgens het Openbaar Ministerie is de arrestatie van Taghi te danken aan ‘niet aflatende inspanningen van de Nederlandse politie en intensieve internationale samenwerking met de politie van Dubai’. ,,Hun hulp was essentieel. Ik spreek enorm veel waardering uit voor de professionele werkwijze van onze collega’s en die in Dubai”, zegt korpschef Erik Akerboom, die zijn dank heeft overgebracht aan zijn ambtgenoot in Dubai.

[quads id=1]

Taghi Nederland
Foto’s van de politie en Stentor

,,De arrestatie van T. is voor Nederland van groot belang. Met hun criminele activiteiten vormen T. en zijn handlangers een bedreiging voor de rechtsstaat. Het is er ons als politie alles aan gelegen de rechtsstaat te beschermen en bedreigingen weg te nemen.”

Wie is hij eigenlijk en waarom is hij zo berucht? Bekijk de video’s over hem:


Lees meer hierover in onderstaande link:

https://www.destentor.nl/binnenland/ridouan-taghi-meest-gezochte-crimineel-van-nederland-opgepakt-in-dubai~a044e45a/