Lichaam 24-jarige dame aangetroffen in appartement te Paramaribo – vriendin aangehouden (video)

vriendin Paramaribo
Het lichaam van een 24-jarige vrouw is zonder kleren met 11 steekverwondingen badend in bloed aangetroffen in een appartement te Paramaribo.

[quads id=1]

De vrouw woonde samen met haar vriendin. De politie heeft de vriendin aangehouden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook een korte video. 11 steekverwondingen? Dat is een wrede moord.

[quads id=1]

Appartement Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Lijk badend in bloed aangetroffen in appartement. De politie van Geyersvlijt heeft zondagmiddag rond 14.30 uur een melding ontvangen betreffende een lijk in een appartement aan de Malmbergweg, een zijstraat van de Charlesburgweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Badend in bloed

Ter plaatse aangekomen werd een ontzield lichaam van Arcila badend in bloed aangetroffen in een slaapkamer. Het lijk werd ontdekt door Arroyo met wie het slachtoffer inwoonde.

[quads id=1]

11 messteken

De 24-jarige werd gedood door 11 messteken. Haar vriendin Arroyo M. is op zondag 15 december aangehouden op verdenking van moord. Het slachtoffer werd naakt in het appartement aangetroffen met bijkans 11 messteken. De politie vermoedt dat Arroyo veel meer moet afweten van de moord en zij werd daarom op verdenking daarvan ingesloten.

Bekijk hier een korte video van de omgeving:

Later meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland