Bekendmaking omtrent Afhalen ID- kaarten – CBB Suriname

id kaart Suriname
Wacht jij nog steeds op je e-ID kaart? Opgelet: De directeur van Binnenlandse Zaken maakt hierbij bekend dat personen die hun ID-kaart reeds hebben aangevraagd ook zelf kunnen nagaan of hij al kan worden opgehaald.

[quads id=1]

Dit kan op meerdere manier. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie erover. Geef het door aan belanghebbenden. Het kan best zo zijn dat jouw kaart allang klaar ligt.

[quads id=1]

CBB Suriname

Bekijk onderstaande brief voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden:

cbb Suriname

[quads id=1]

Eerdere berichten hierover:

Opgelet – Meer dan 35.000 e-ID kaarten niet opgehaald – CBB Suriname (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland