Bekendmaking omtrent Afhalen ID- kaarten – CBB Suriname

0
Wacht jij nog steeds op je e-ID kaart? Opgelet: De directeur van Binnenlandse Zaken maakt hierbij bekend dat personen die hun ID-kaart reeds hebben aangevraagd ook zelf kunnen nagaan of hij al kan worden opgehaald.

Dit kan op meerdere manier. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie erover. Geef het door aan belanghebbenden. Het kan best zo zijn dat jouw kaart allang klaar ligt.

CBB Suriname

Bekijk onderstaande brief voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden:

cbb Suriname

Eerdere berichten hierover:

Opgelet – Meer dan 35.000 e-ID kaarten niet opgehaald – CBB Suriname (video)

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.