Wie moet ik geloven? Mijn man of mijn vriendin? Anoniem Paramaribo

Paramaribo vriendin

Vreselijk als je man vreemdgaat met een vriendin van jouw allerbeste vriendin. Juist de twee mensen waar Luna van houdt hebben tegen haar gelogen. Haar vreemdgaande man en haar zogenaamde beste vriendin die alles al heel lang wist. Maar wat nu? Juist nu ze zwanger en gelukkig is besloot haar vriendin het op te biechten. Is ze jaloers zoals haar man zegt? Of is het juist goed dat haar vriendin het toch heeft opgebiecht? Wie kan Luna eigenlijk nog vertrouwen? Ze was eindelijk gelukkig. Haar man smeekt haar om samen verder te gaan. Kan ze toch verder gaan met haar huwelijk of is dit geen man om samen een gezin mee te stichten? Ze wil graag wat advies. Wat zeggen jullie ervan?

[quads id=1]

Getrouwde vrouw uit Paramaribo

Hi Denice van FamilieNieuws. Ik ben helemaal bruja op dit moment. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Ik ben achter een heleboel geheimen gekomen en de twee mensen die ik juist vertrouwde hebben me belazerd.

Lees ook: Anoniem: Gedumpt door leugens van mijn vriendinnen – Paramaribo

Ik ben Luna een getrouwde vrouw uit Paramaribo en dit maakt het voor mij moeilijker om mijn spullen te pakken, weg te gaan en te scheiden. Wat het nog moeilijker maakt is dat ik net 4 maanden zwanger ben. Eindelijk na 4 jaar. We stonden net op het punt om naar de dokter te gaan. Maar ik geniet de afgelopen maand helemaal niet.

[quads id=1]

Raza is mijn vriendin

Ik heb 1 beste vriendin. Raza. Ik deel alles met haar. Ik weet wat jullie gaan zeggen: vriendinnen zijn niet goed. Al onze moeders hebben ons gewaarschuwd. Maar Raza ken ik al sinds mijn 10de jaar. Mijn man Robbert heb ik in feite via haar familie leren kennen. Ze zijn geen familie maar ze kennen elkaars familie goed. Raza was getuige op mijn huwelijk. Ja we zijn echt heel close en ik heb haar altijd vertrouwd.

Haar broers en mijn man zijn beste matties sinds kleins af. Doen veel samen. Mijn man heeft dus voor me uitgelopen. Ik weet het nu een maandje. Raza is daar achtergekomen omdat het met iemand is die ze kent maar ze wil me niets verder zeggen. Ze zegt dat ze die dame kent maar ze gaat me niet zeggen wie. Ze heeft me ook gezegd dat het nu al een jaar of 2 gaande is en dat zij het al een jaar weet.

[quads id=1]

Paramaribo vriendin
Voorbeeldfoto van .meet-the-right-man.com/
Mijn man is vreemdgegaan

Lees ook: Ik heb een uitkering in Nederland en een huis in Paramaribo – mijn vriendin én Suriname hebben me verraden – anoniem

Ik ben heel boos geworden op Raza want ik vind dat ze het mij meteen had moeten vertellen dan wist ik wat ik moest doen. Wat als mijn man een ziekte voor me had gebracht. Diezelfde dag dat Raza het mij heeft verteld is mijn man thuis gekomen en heeft het me gezegd. Zeker heeft Raza hem gedwongen om het te zeggen.

Op een feestje

Mijn man op zijn beurt heeft gezegd dat hij inderdaad een date had. Hij ontmoette die dame twee haar geleden en het was 1 malig. Toen al wist Raza het volgens mijn man want ze was er zelf bij. Zij heeft Robbert kennis laten maken met die vriendin. Hij is die dame toevallig weer vorige maand op een feestje thuis bij Raza tegengekomen. Een goede vriendin van Raza zegt hij. En zo zijn ze weer in gesprek gekomen. Raza zelf, dus mijn eigen beste vriendin heeft mijn man toen gevraagd om die dame thuis te zetten. En zo heeft hij weer met die dame geslapen. Dus in totaal 2 keer. Zo zegt mijn man. Hij zegt dat het Raza schuld is want zij heeft ze gekoppeld.

[quads id=1]

2 keer

Lees ook: Terwijl mijn man op vakantie was in Paramaribo heeft zijn tweede vriendin me uit zijn huis gezet – terwijl ik zwanger ben Anoniem Suriname

Jullie snappen hoe ik me bedrogen voel. Alvast weet ik niet wie ik moet geloven. Raza zegt dat ze twee jaar lang een relatie hebben en mijn man zegt dat ze het maar twee keer met elkaar gedaan hebben. Waarom zou hij liegen daarover? Al had hij me gezegd dat het twee jaar lang was dan zou ik net zo boos zijn geworden. Dus eigenlijk geloof ik mijn man wel. Ik vind Raza laag.

Broer uit het buitenland

Ik merk dat ik bozer ben op Raza dan op mijn man. Hoe kun je mijn man vragen om die dame thuis te zetten. Terwijl je weet dat er al iets was tussen die twee. Raza zegt dat het niet zo was, en dat Robbert en die dame samen op het feestje zijn gekomen. Raza haar andere broer uit het buitenland was jarig. Ik vraag me af waarom Raza mij dan niet heeft uitgenodigd. Zoveel dingen gaan door mijn hoofd. Ik voel me verraden.

[quads id=1]

Slechte vriendin

Lees ook: Anoniem – Mijn vriendin is getrouwd met mijn ex, nu ben ik zijn buitenvrouw ~ Suriname

Mijn man zegt dat Raza een slechte vriendin is. Ik weet dat hij altijd afstandelijk doet tegen haar. Hij mag haar niet. Raza zegt me dat het is omdat hij weet dat ze weet dat hij uitloopt. Allemaal dingen heb ik de afgelopen maand moeten aanhoren. Zoveel leugen. Ik weet gewoon niet meer wat waar is en wat niet waar is.

Raza was gisteren hier ze zegt me dat ik moet snappen waarom ze nooit iets heeft gezegd en dat ik niet boos op haar kan zijn want mijn man en die dame zijn volwassen mensen. Wat had ze moeten doen? Ze heeft ook wel gelijk. Maar waarom heeft ze het nu wel gezegd. Na 2 jaar?

Ik ben zwanger

Robbert zegt dat Raza een slechte vrouw is. Ze is jaloers. Ze wil mijn leven kapot maken. Mijn man zegt: Ze zegt het nu omdat ze ziet dat je gelukkig bent met je zwangerschap. A wan poor mie libie. Raza heeft geen man meer. Mijn man heeft me altijd voor haar gewaarschuwd. Zelfs voordat hij die dame ontmoette. Al kent hij haar familie goed. Hij vond het nooit leuk dat we vriendinnen waren. Beiden vertellen ze hun eigen verhaal. Ik word er gek van.

[quads id=1]

Wie is ze?

Ik weet gewoon niet wie ik moet geloven. Maar wat ik erg vind. Ik weet tot nu toe niet wie die dame is met wie mijn man heeft geslapen. Misschien ken ik der wel heel goed. Ik verdenk een ieder. Ik vraag Raza om me te zeggen wie maar ze zegt dat ze het me niet gaat zeggen. Dat betekent dat ik der ook goed ken toch? Misschien heeft ze ook een gezin? Mijn man gaat het me nooit zeggen. Hij zegt dat ik niet moet zeuren want het is verleden tijd. Hij wordt zo boos als ik erover begin. Hij smeekt me wel om gewoon verder te gaan en ons gezin te stichten. Hij is bereid om helemaal opnieuw te beginnen met mij, maar ik moet wel stoppen met deze hele tori. Hij is er al lang klaar mee. Hij zegt me ook dat ik snel een keus moet maken want ik wil me niet elke dag smeken. We moeten verder met ons leven. Maar ik ben zo onzeker en depressief.

[quads id=1]

Samen een kind

Lees ook: Anoniem – Waarom moet mijn beste vriendin mijn man appen? Paramaribo Suriname

Samen verder gaan. Dat is ook mijn droom en ik wil ook echt verdergaan. We krijgen een kind. Ik kan hem wel vergeven voor die twee keertjes. Maar nu twijfel ik aan alles. Is het wel verstandig om nu samen met hem een kind te krijgen? Straks gaat hij altijd uitlopen. En misschien had Raza wel gelijk en was ze juist wel een goede vriendin. Ze zegt dat ze juist van me houdt en me wil beschermen. Ze zegt ook dat ik Robbert niet kan vertrouwen. Moet ik haar juist wel vertrouwen?

[quads id=1]

Goed advies is nodig

Als ik kies om verder te gaan met Robbert, dan ga ik afscheid moeten nemen van Raza. Dat gedoe met vriendinnen wil hij niet meer hebben. En ik eigenlijk ook niet. Ik vertrouw niemand meer. Ik ben wel benieuwd wat jullie zouden doen. Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal en Denice bedankt voor het op Facebook zetten. Fijne dag.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – De man van mijn vriendin gaat vreemd met een collega van me

Anoniem: Mijn vriendin en ik hebben samen een ‘onze man’

Anoniem: Ik had nooit mijn vriendin in huis moeten halen

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig