Onze 57-jarige zoon en vader Regillio Rellum is overleden in Nederland

overleden Nederland
We maken de keuze maar God heeft hier het laatste woord.

Met deze woorden maken de diepbedroefde families Rellum, Nortan en Sno het bericht bekend dat zoon en vader Regillio Rellum is overleden in Nederland. Hij is 57 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Wat we mogen in ons leven is niet wat je wilt of besluit. Het is wat God je opdraagt. We maken de keuze maar God heeft hier het laatste woord.

Overleden in Nederland
onze zoon, broer, vader en oom

Regillio Hugo Rellum

In de leeftijd van 57 jaar
Geboren Paramaribo 5-4-1963
Overleden Amsterdam west Nederland  10-12-2019
Hij was de kleinzoon van Wijlen oma Doffi Rellum Muntslag

Hierbij maken we bekend dat onze, in Paramaribo geboren, zoon, broer, vader en oom Regillio Hugo Rellum in Nederland is overleden.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens de families Rellum, Nortan en Sno.

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland