Chauffeur rijdt jongeman dood in Paramaribo

overleden Paramaribo
Wederom een familie in diepe rouw. Wat een decembermaand. Deze 28-jarige bromfietser is midden in de stad aangereden en voor dood achtergelaten.

[quads id=1]

Hij is aan zijn verwondingen overleden. De veroorzaker is spoorloos. Hoe wreed kun je zijn? Geef het bericht door aan anderen. Wellicht kan de chauffeur zichzelf alsnog aanmelden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Weer verkeersdode; veroorzaker spoorloos. Er is weer een verkeersdode te betreuren. De 28-jarige Mitchell Molijn is omgekomen bij een verkeersongeval. Het slachtoffer was op de bromfiets. Zaterdag rond 04.30 uur reed hij richting Watermolenstraat nabij het Revoplein te Paramaribo.

[quads id=1]

Het slachtoffer

De bromfietser werd van achter aangereden door een voertuig dat met hoge snelheid kwam aangereden. Hij werd enkele meters meegesleurd. De bestuurder van het voertuig reed na het ongeval verder zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. Tot nu toe ontbreekt elk spoor van de bestuurder en het voertuig.

[quads id=1]

AZP Paramaribo

Het slachtoffer werd in kritische toestand per ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was niet aanspreekbaar. Later op de dag overleed hij aan de opgelopen letsels. Hij laat een vrouw en een dochter van 5 jaar achter.

overleden Paramaribo

Geschreven door Ala-D Media

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56047