Waarschuwing: Ga zelf uw dollars kopen bij de cambio – politie Suriname

beaker
Hierbij een belangrijk bericht en tevens waarschuwing van de politie in Suriname. Er zijn kort na elkaar een aantal aangiftes binnengekomen van benadeelden. Het betreft het kopen van Amerikaanse dollars.

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht hierover en deel het met belanghebbenden zodat ze ook gewaarschuwd zijn.

[quads id=1]

Politie Suriname

Verduistering van SRD of USD. De politie wordt momenteel geconfronteerd met gevallen van verduistering van Surinaams geld of Amerikaanse dollars.

Een aantal personen hebben namelijk kort na mekaar aangifte gedaan van verduistering van hun geld.

[quads id=1]

Cambio’s

De aangevers hebben bij de politie verklaart dat zij Surinaams geld hebben gegeven aan derden om voor hun Amerikaanse dollars te gaan kopen bij een cambio, alwaar de verkoopkoers gunstig is Voorts dat de ontvangers met het Surinaams geld of met de gekochte valuta vandoor zijn gegaan. Bij die cambio wordt maximaal USD 300,- per persoon verkocht.

Onbekende personen

De aangevers hebben onder andere een familie lid, vrienden en onbekende personen gevraagd om de Amerikaanse dollars te gaan kopen.

[quads id=1]

Verdachte aangehouden

Inmiddels heeft de politie van het bureau Uitvlugt een aanhouding verricht. De verdachte Cermano, M. is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

[quads id=1]

Ga zelf uw vreemd geld kopen bij de cambio ter voorkoming dat u financieel benadeeld wordt.
Geef het door aan een ieder!

Bron:

Verduistering van SRD of USD

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland