Onze zeer geliefde zuster 47-jarige Monique Emnes – Graanoogst uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Veel te vroeg heengegaan, maar ze zal in onze gedachten voortleven

Een verdrietig bericht van overlijden. De diepbedroefde broers en zusters maken het overlijden bekend van Monique Graanoogst uit Paramaribo. Ze was gehuwd Emnes en is 47 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden
Onze geliefde zuster

Monique Emnes – Graanoogst

In de leeftijd van 47 jaar.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Paramarbo

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland