NPS topper en presentator uit Suriname aangehouden door de politie

NPS Suriname

Al de hele dag wordt verteld dat de politie op zoek was naar WT. WT is een topper bij de NPS en ook een presentator uit Suriname.

[quads id=1]

Er zou aangifte tegen hem zijn gedaan wegens misbruik van een minderjarige. Meer hierover in het bericht.

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende: NPS-topper/presentator WT in verzekering gesteld. WT, hoofdbestuurslid van de NPS tevens verzorger van het televisieprogramma To The Point is in verzekering gesteld. Dit wordt bevestigd tegenover Starnieuws door politiewoordvoerder hoofdinspecteur Humphrey Naarden.

[quads id=1]

T. is verhoord door de politie van afdeling Jeugdzaken. Naarden deelt mee dat het om een zedendelict gaat, waarbij een minderjarige is betrokken. “Meer informatie kan op dit moment niet gegeven worden,” zegt hij.

[quads id=1]

Al de hele dag wordt verteld dat de politie op zoek was naar T. Er is aangifte gedaan tegen hem. T. heeft intussen een advocaat in de arm genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om T. in verzekering te stellen.

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56021

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland