Cindy heeft meerdere mensen opgelicht met verkoop van percelen – politie Suriname roept benadeelden op

percelen Suriname

Cindy, die werkzaam is bij een verkavelingsbedrijf in Suriname is door de politie opgesloten. De 47-jarige ‘zakenvrouw’ liet mensen betalen voor percelen die reeds verkocht waren.

[quads id=1]

De politie heeft het vermoeden dat ze meer ‘slachtoffers’heeft gemaakt. Geef daarom dit bericht door aan een ieder zodat de andere benadeelden zich kunnen melden bij de politie. In het bericht meer informatie.

[quads id=1]

Percelen Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw opgesloten voor oplichting. De 37-jarige vrouw Cindy,J. is op maandag 2 december door de politie van de afdeling Fraude aangehouden ter zake oplichting.

[quads id=1]

Bouwpercelen

Deze vrouw is werkzaam bij een verkavelingsbedrijf. Dit bedrijf verkoopt bouwpercelen te Paramaribo-Noord. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Cindy klanten liet betalen voor percelen die reeds verkocht waren. Een benadeelde deed aangifte van oplichting tegen Cindy en zij is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Meer slachtoffers

Cindy heeft nog meer slachtoffers gemaakt. Indien die personen ook aangifte wensen te doen mogen zij persoonlijk of telefonisch in contact treden met de afdeling Fraude. De afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 451313 en 455830.

Bron:

Vrouw opgesloten voor oplichting