Slordig en zeer onhygiënisch restaurant (warung) in Paramaribo direct gesloten (foto’s)

0
Wat maken ze eigenlijk schoon met deze doeken? De tafels? De vloer? Of het toilet? Ze zien er in ieder geval uit alsof ze al heel lang niet zijn vervangen.

Een zeer onhygiënische situatie heeft de DC aangetroffen in een warung te Paramaribo. Het restaurant is per direct gesloten. Na het zien de misselijkmakende foto’s heb je vast geen zin meer in een lekker bamie en saoto. Misschien moeten we een recept toevoegen. Is het niet beter om het voortaan zelf te maken?

Restaurant Paramaribo

Bic Paramaribo Noordoost schreef het volgende: Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst (MGD) zijn vandaag overgegaan tot sluiting van een warung in het ressort Rainville te Paramaribo.

Onmiddellijk gesloten

Dit nadat de ambtenaren een inval hebben gepleegd en gestuit zijn op verschillende ongeregeldheden die van dien aard zijn dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de zaak.

Vieze handdoeken

De misstanden zijn o.a een zeer onhygiënische situatie in de keuken, potten en handdoeken die niet voldoen, vetput niet geledigd en het niet kunnen aantonen van een bewijs van ongediertebestrijding.

Melden

De vergunninghouder is opgeroepen en moet zich aanmelden op het districtscommissariaat te Paramaribo. De zaak blijft in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust tot nader orde gesloten.

Bekijk hier de foto’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.