Onze vader Iwan “Pietje” Fränkel uit Paramaribo is overleden – Topvoetballer uit Suriname (foto’s)

overleden Suriname
Pietje Fränkel, in leven was hij profvoetballer, international, trainer en bondscoach. Tevens  onderscheiden als officier in de Ere-orde van de Gele Ster. Een bijzondere man is heengegaan.
Kinderen Urlien, Iwan, Mona, Regilio, Ray, Carol maken namens hun kinderen en overige familieleden bekend dat hun vader Iwan Pietje Fränkel Paramaribo is overleden.

[quads id=1]

Hij is 78 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de condoleances. De singi neti vindt VANAVOND plaats in het clubhuis van Transvaal. Geef het door aan belanghebbenden.

Foto’s

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

Bron:

Pietje Frankel heengegaan

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland