Onze lieve moeder en oma Hilda Mijnhijmer uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
Hilda Mijnhijmer uit Paramaribo is overleden. Zij was vooral bekend als vrouw Hilda. Een bekend gezicht op de Centrale markt. Ze deed daar namelijk elk weekend haar boodschappen.

Hierbij maakt een kleinkind van de overleden Andrea Kemper namens alle kinderen en kleinkinderen in Nederland en Suriname het overlijden bekend van oma Hilda Mijnhijmer. Bekijk het bericht voor meer informatie. De singineti is VANAVOND. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle kinderen, kleinkinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Psalm 122:1.
Wat was ik blij toen men mij voorstelde samen naar het huis van de Here te gaan.

Hierbij maken we bekend dat vrij plotseling van ons is heengegaan op zaterdag 30 november 2019, onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder,

Mijnhijmer Hilda Josephine

In de gezegende leeftijd van 83 jaar. Zij was in leven meer bekend als vrouw Hilda. Zij was dochter van wijlen Mijnhijmer Christiaan en wijlen Kruydenhof Marie.

De singi neti is op donderdag 12 december 2019 van 20:00 u tot 24:00 u aan de Fithoniastraat 10 Flora A.

De uitvaart is op 13 december 2019 te Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmondstraat te Paramaribo.

Gelegenheid tot afscheid nemen in de Marowijne/Flora Kerk der EBGS hoek Oewana- en Oeroewastraat te Flora A vanaf 14:30 u.

De uitvaartdienst vangt aan om 15:00u tot 16:00u (aldaar), waarna de stoet zal vertrekken voor de ter aarde bestelling die om 17:00u zal plaats vinden.

Op de begraafplaats is er geen gelegenheid meer tot afscheid nemen.

[quads id=1]

Namens
De kinderen Anne Marie Kemper kinderen en kleinkinderen,
Andre Arnhem en gezin,
De kinderen en kleinkinderen van Luciel Arnhem in Suriname.
Harold kinderen en kleinkinderen,
John Mijnhijmer,
Carmen Mijnhijmer kinderen en kleinkind,
Jeanette Arnhem en gezin,
Patricia Arnhem en gezin, Paul Arnhem vrouw kinderen en kleinkinderen, Tilly Arnhem en gezin allen in Nederland.

Rust zacht lieve mama en oma we zullen u missen

[quads id=1]

overleden Paramaribo

Eerdere berichten:

Onze moeder en fantastische oma Hilda Mijnhijmer uit Paramaribo is er niet meer

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland