Man uit Suriname misbruikte stiefdochtertje terwijl broertje in hetzelfde bed lag

stiefvader moeder
Een bericht over een stiefvader die niet van het dochtertje van zijn vriendin kon afblijven. 4 jaren lang misbruikte hij het arme kind. Soms gewoon in het bed waar haar broertje ook in sliep.

[quads id=1]

Hij gebruikte geweld en heeft het meisje ook met de dood bedreigd. Meer hierover in het bericht. Hoe kun je als volwassen man dit soort gevoelens hebben voor een klein meisje?

[quads id=1]

Stiefvader uit Suriname

Acht jaar celstraf voor misbruik stiefdochtertje. Rechter Lydia Ravenberg heeft Peter N. donderdag acht jaar celstraf opgelegd voor ontucht met zijn stiefdochtertje. De man heeft het nu tienjarige meisje tussen 2014 en 2018 regelmatig gedwongen tot omgang en andere intieme handelingen. Hij gebruikte geweld en heeft het meisje ook met de dood bedreigd als ze haar moeder hierover zou vertellen.

[quads id=1]

In haar slaapkamer

Het meisje heeft verklaard dat N. haar in haar slaapkamer heeft misbruikt. Hij drukte hij haar mond dicht met zijn hand, zodat ze niet kon schreeuwen. Haar broertje sliep in hetzelfde bed, maar heeft niets gemerkt. Ook de moeder wist van niets ondanks het gat in de muur waardoor zij vanuit haar slaapkamer in de kamer van de kinderen kon kijken.

[quads id=1]

Onderzoek afgesloten

De advocaat van de verdachte had eerder aan de rechter gevraagd om het Openbaar Ministerie niet ontvankelijk te verklaren. Toen de rechter haar vonnis voorlas, probeerde Peter N. haar via zijn tolk in de rede te vallen. De rechter wees hem terecht en zei dat hij geen gelegenheid meer heeft tot praten, omdat het onderzoek reeds is afgesloten.

[quads id=1]

8 jaar de bak in

“Als hij zo doorgaat stuur ik hem terug en spreek ik geen vonnis uit”, zei ze op strenge toon via de tolk aan de verdachte. Peter N. bleef ontkennen, maar dat mocht niet baten. De rechter ging mee met de strafeis van het OM van acht jaar onvoorwaardelijke straf.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/13/acht-jaar-celstraf-voor-misbruik-stiefdochtertje/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland