Zydell en Furgill vandaag overleden in het verkeer te Paramaribo – politie Suriname (video’s)

Een afschuwelijk bericht. Zydell was pas 19 jaar. En Furgill was pas 34 jaar. Beiden in de bloei van hun leven. Daar is vandaag abrupt een einde aan gekomen.

[quads id=1]

Lees hier het officiële politie bericht om te lezen wat er vandaag precies is gebeurd in het verkeer. En bekijk de volledige identiteitsgegevens va de slachtoffers. Wij van FamilieNieuws wensen de families heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Twee verkeersdoden te betreuren vandaag. De 19-jarige autobestuurster Zydell, Weigle is vanmorgen, donderdag 12 december, na een verkeersongeval op de Anton Dragtenweg te Paramaribo overleden ten gevolge van opgelopen letsels.

[quads id=1]

Over de kop

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Zydell over de Anton Dragtenweg reed, komende vanuit de richting van Leonsberg. Op een gegeven moment moet zij een voertuig hebben ingehaald en na die manoeuvre heeft zij de controle over de besturing van haar auto verloren. Haar auto kwam eerst op de berm langs de weg terecht om vervolgens over de kop te gaan.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van juffrouw Weigle officieel vast. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

2 dodelijke ongevallen

Vanmiddag, donderdagmiddag 12 december, is de 34-jarige personenauto bestuurder Furgill, Mac- Donald overleden op de Martin Luther Kingweg. Hij overleed ten gevolge van opgelopen verwondingen na een aanrijding met een vrachtwagen.

[quads id=1]

Vrachtwagen

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de heer Mac- Donald vanuit de richting van de Latourweg kwam aangereden gaande in de richting van Paranam; terwijl een 43-jarige vrachtwagen bestuurder vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.

[quads id=1]

Mac- Donald kwam toen om vooralsnog onbekende reden op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder terecht met als gevolg een aanrijding. De auto van de heer Mac- Donald raakte zwaar beschadigd en hij overleed ter plaatse. Het is vooralsnog nog niet bekend als hij in het bezit was van een geldig rijbewijs. Het rijbewijs van de vrachtwagen bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd.

Lichaam in beslag genomen

Het ontzielde lichaam van Furgill, Mac-Donald is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, ter obductie in beslag genomen.

Bekijk de video’s:

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
Bron:

Twee verkeersdoden te betreuren vandaag