Mijn zoon heeft een oude vrouw genomen met kinderen – anoniem Paramaribo

anoniem zoon
Als moeder probeer je niet te bemoeien met het liefdesleven van je kinderen. Ze moeten verliefd worden op wie ze willen. Maar wat als je in een korte tijd je zoon ziet veranderen? Wat als je alleen maar problemen ziet in die nieuwe relatie van je zoon? De zoon van Ellie uit Paramaribo, is een relatie aangegaan met een oudere Hindoestaanse dame, met 3 kinderen en een agressieve ex. Plus, die dame wil hem geen kinderen geven terwijl hij dolgraag papa wilde worden. Wat zou jij doen als moeder? Wat kan Ellie doen?

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Lees ook: Ik wil kinderen hij niet – kunnen jullie met hem praten? – anoniem Paramaribo

Hallo mensen die mijn brief gaan lezen. Ik ben Ellie uit Paramaribo. Ik ben al een oudere moeder met grote kinderen en kleinkinderen. Ik heb nog wel een nakomeling gekregen. Hij heet Josh en hij is 36 jaar. Mijn lieveling en hij wordt verwend door ons allemaal.

Josh en ik waren altijd twee. Die andere kinderen waren allemaal weg en hij is degene die nog bij mij woonde. Niet meer hoor.

[quads id=1]

Niet jaloers

Ik ben geen jaloerse moeder maar het doet me wel pijn dat ik mijn zoon veel minder zie. We hebben geen ruzie maar zijn nieuwe gezin is nu belangrijker. Dat heeft hij me zelf precies zo gezegd. Hij is nu ongeveer 2 jaren met Usha. Een oudere Hindoestaanse dame met 3 kinderen. Usha is 43 en haar oudste dochter is al 17 jaar. Ze was getrouwd met een Hindoestaanse heer.

Ik hou wel van Usha hoor. Ze is heel lief. Maar 1 ding dat ik niet leuk vind is dat ze geen kinderen voor me jongen meer wil maken. Het doet me zo een verdriet. Ook omdat die kinderen van Usha hun eigen vader hebben en die man bepaalt nog steeds het leven van Usha. Ik hoor hoe ze vaak ruzie hebben en dat die man Josh uitscheldt wanneer hij hem op straat ziet. Soms vechten ze. Dan liegt hij en zegt hij aan mensen dat me jongen zijn dochter wil misbruiken. Wanneer hij voor de deur die kinderen komt halen. Is er altijd weer een probleem. Ik vind het zo zielig dat me jongen in zo een leven is gestapt.

[quads id=1]

Lees ook: Mijn zoon houdt van mannen maar hij wil trouwen met een vrouw – anoniem Paramaribo

Geen goed leven

Hij is al een keertje meegenomen door de politie omdat er vechten was daar op het erf. Kijk die vader van die kinderen is een oudere man. Hij accepteert niet dat een jong blakka boi in huis is met zijn kinderen. Zeker niet bij zijn dochter. Josh lijkt werkelijk alsof hij die vriend is van die dochter. Maar ze hebben wel respect voor Josh. Hij is een leuke stiefvader. Zolang hun vader niet in de buurt is. Usha is 43 maar ze lijkt wel een beetje ouder. Misschien door al die problemen met die ex. Ze heeft geen goed leven met hem gehad denk ik hoor.

Papa

Ik praat met me jongen. Ik probeer hem uit te leggen dat het leven zo moeilijk is. Een vrouw met zoveel kinderen en een vervelende ex. Natuurlijk, heb ik hem aan de ene kant goed geleerd. If joe lob a okro joe moes lob a sirie. Maar ik vind dat hij zijn leven weggooit nu. Maar Josh zegt hij houdt van Usha en die kinderen en hij gaat der niet laten met die kinderen. Die jongste is al aan hem gewend. En die noemt hem papa.

[quads id=1]

Geen kinderen

Lees ook: Anoniem – Mijn zoon heeft meerdere kinderen met meerdere vrouwen

Josh wilde altijd al kinderen. Hij is al eerder bij een dame weggegaan omdat ze geen kinderen met hem wilde. En nu blijft hij wel bij Usha. Hij zegt dat hij nu al 3 kinderen heeft. Dus a boeng so. Maar ik als moeder, mijn hart bloedt. Ik zou ook graag een kind van mijn zoon willen zien toch? Ik ben al oud. En er waren nooit problemen met Josh. Iedereen houdt van hem zijn zussen zijn dol op hem. Maar nu alleen maar ruzie. Zijn zussen houden helemaal niet van usha. Ik hou me op afstand. Maar ik schrijf jullie wat ik echt denk. Ik weet ook dat ik als moeder niets te willen heb. Maar ik zou graag willen dat Josh iemand zou hebben van zijn eigen leeftijd. Zonder kinderen. Al is het 1. En niet met een ex die soms voor de deur staat en mijn zoon wil rammelen. Ik leef gewoon in angst daarom. Dalijk a kier mie boi.

Ik ben sari
anoniem zoon
Voorbeelfoto van dualstock

Als Usha hier is met die twee kleinere dan kunnen we het goed vinden. Ze weet dat Josh van me houdt. Maar ik ben zo sari als ik naar ze kijk. Wat kan ik doen als moeder? Ik zie dat die jongen graag nog een kind wil, maar dat gaat Usha absoluut niet doen. Ze heeft Josh ook gezegd dat hij weg mag gaan als hij nog een kind wil. Maar die jongen is helemaal verliefd op die dame. Hij gaat niet weggaan. Ik maak me zorgen om mijn zoon. Hoe is hij ineens zo verliefd geraakt op zo een vrouw? Ik snap het niet hoor.

[quads id=1]

Ex-man

Lees ook: Anoniem – Door mijn familie kan ik geen kinderen meer krijgen ~ Paramaribo

Veel kan ik niet zeggen. Ik wil niet negatief zijn. Want al komt hij weinig bij me. Hij komt wel, en mijn deur is altijd open voor hem. Voor al mijn kinderen. Zelfd voor Usha en haar kinderen. Ik accepteer ze zolang mijn zoon ze accepteert. Maar miegai. Ik ben sari om dit ding. Hoe zouden jullie dit oplossen zonder teveel te bemoeien? Of moet ik het gewoon loslaten en zo laten? Mie no wan las mie boi. Daijk wordt hij depressief en gaat hij gekke dingen doen. Ik zie het al gebeuren. En die ex-man gaat hem ook niet met rust laten. Alleen maar problemen hoor.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn zoon en ik zijn beter af als we dood zijn

Hij is Hindoestaan ik Marron. Kan dat wel? Anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig