19-jarige vrouw overleden in het verkeer te Paramaribo (video)

overleden Paramaribo
Een afschuwelijk bericht. 19 jaar. In de bloei van je leven. En dan komt er abrupt een einde aan je leven. Een familie wederom in diepe rouw deze decembermaand.

[quads id=1]

Een vreselijk verkeersongeval vanmorgen te Paramaribo. Een 19-jarige vrouw is overleden na een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg te Paramaribo Noord. Bekijk de korte video ervan

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: De 19- jarige D.W. die donderdagochtend betrokken was bij een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg met het voertuig dat zij bestuurde, is ter plaatse overleden. Het slachtoffer was na het ongeval nog in leven maar overleed kort daarna.

[quads id=1]

Zij reed met haar auto over de Anton Dragtenweg komende vanuit Leonsberg richting Cornelis Jongbawstraat. Volgens een ooggetuige kwam het voertuig bij het inhalen van een truck op de berm terecht en sloeg enkele malen over de kop.

[quads id=1]

Het ambulancepersoneel constateerde bij aankomst dat de bestuurster geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast waarna het levenloos lichaam werd afgevoerd voor obductie. De politie van centrum heeft de zaak in onderzoek.

Bekijk ook een korte video ervan van Anthoni Janki:

overleden Paramaribo

Meer informatie volgt nog

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/12/autobestuurster-laat-leven-in-verkeer/

Foto’s van Gail Eijk

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland