14-jarig meisje uit Suriname heeft intieme relatie met vriend van haar tante

politie Paramaribo
De volwassen man heeft inmiddels toegegeven dat hij inderdaad een intieme relatie heeft met het nichtje van zijn vriendin.

Hij zegt wel dat hij haar niet gedwongen heeft. Hij had haar namelijk verkering gevaagd en haar gezegd dat hij haar toekomstige man zou worden. Het meisje zegt dat het niet haar eerste ‘relatie’ is. Ze is namelijk al ontmaagd door haar ex. Lees het uitgebreide verhaal van het 14-jarige meisje en haar 29-jarige ‘vriend’. De politie heeft hem achter slot en grendel gezet. Waarom hebben onze kinderen zo jong al omgang?

Meisje uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Verdachte bekent omgang met 14-jarige. De 29-jarige Seringo L. moest zich dinsdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verantwoorden ter zake intiem misbruik van een 14-jarig meisje.

Relatie met haar tante

De verdachte had een relatie met een tante van het slachtoffer. De verdachte had na enige tijd het slachtoffer benaderd om een intieme relatie met hem te hebben. Hij wilde de toekomstige man van het minderjarig kind worden, althans dat liet de verdachte het kind blijken. Op de zitting werden het slachtoffer alsook haar oudere zus als getuigen gehoord. Het meisje verklaarde dat zij inderdaad tot twee keren toe van huis is weggelopen en zich heeft opgehouden thuis bij de verdachte.

Kinderen meegenomen

Op 1 juli van dit jaar heeft de verdachte haar om verkering gevraagd. Zij stemde toe en is op die dag samen met haar nichtje en neefje thuis bij de verdachte geweest. De kinderen waren televisie aan het kijken, terwijl de verdachte zich met het slachtoffer in een kamer bevond. Het slachtoffer gaf aan dat zij meerdere malen omgang met de verdachte heeft gehad in de maand juli. Zij is ook van school opgehaald door de verdachte en is een keer op eigen houtje thuis bij de verdachte geweest.

De verdachte woont met zijn zus en twee kinderen in het huis. Op vragen van de rechter verklaarde het meisje dat de naam van de zus van de verdachte haar is ontgaan en dat zij haar nimmer heeft gesproken. De zus van het slachtoffer heeft een heel duidelijke verklaring afgelegd. Zij verklaarde op de zitting dat de verdachte thuis bij haar tante kwam. Hij was haar vriend. Haar tante had hem voorgesteld als te zijn haar vriend.

Een schatje zoeken

Op een dag vroeg de verdachte aan de zus of zij een schatje voor hem kan zoeken. Toen wees de verdachte de jongere zus, dus het slachtoffer, daarvoor aan. De zus had hem aangesproken en gezegd dat zij te jong is en dat zij nog op de lagere school zit. Op 1 juli is zij met haar tante naar een casino geweest. Toen zij thuiskwam, rond 00.30 uur, merkte zij dat de deur van de woning openstond. Zij keek uit naar de kinderen en haar jongere zus, echter waren geen van hen ergens te bespeuren.

Van een buurman vernam de zus dat de verdachte de kinderen en haar jongere zus had meegenomen. Zij viel op haar knieën en barste in tranen uit. Niet lang daarna kwamen de kinderen en haar jongere zus te voet aan. Het 4-jarige zoontje van de zus vertelde aan haar moeder dat de vriend van de tante hun had meegenomen en naar zijn woning had gebracht. Hij had eten en lekkers voor hen gekocht.

Aangifte bij politie Suriname

De kinderen moesten in de woonkamer televisie zitten kijken. De verdachte en het slachtoffer waren in de kamer. Het kind had via de deuropening in de kamer gepiept en zag de verdachte op het slachtoffer. De zus deed aangifte bij de politie. De verdachte verklaarde dat niet alles op waarheid berust. Hij heeft inderdaad omgang gehad met het 14-jarig meisje, maar dan wel met haar goedkeuring. Het meisje verklaarde dat zij eerder omgang heeft gehad was en dat zij ontmaagd is door haar eerste vriend. De magistraat stelde deze zaak uit naar 14 januari. De verdachte blijft aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland