Roti shop te Munder Paramaribo per direct gesloten

roti Paramaribo
De kans is aanwezig dat je roti met oude kip geserveerd krijgt hier bij deze rotishop te Paramaribo

[quads id=1]

Vanwege de achtergestelde hygiëne is de shop per direct gesloten. bekijk de overige foto’s. Heel goed. De DC is goed bezig. Welke zaken volgen nog meer?

[quads id=1]

Rotishop Paramaribo

BIC Paramaribo Noordoost schreef het volgende: Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben op dinsdag 10 december 2019 een onhygiënische rotishop in het ressort Munder te Paramaribo gesloten.

[quads id=1]

Bij controle zijn er verschillende misstanden geconstateerd o.a:
De vergunninghouder kon geen medische keuringen, kwitantie van vetput lediging en ongediertebestrijding overleggen, de hygiëne in de keuken en de opslagruimte laat te wensen over en de koelkasten moeten geordend worden.

[quads id=1]

Hij moet zich melden

De vergunninghouder is opgeroepen en moet zich aanmelden op het districtscommissariaat.

Bekijk de foto’s:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland