Roti shop te Munder Paramaribo per direct gesloten

0
De kans is aanwezig dat je roti met oude kip geserveerd krijgt hier bij deze rotishop te Paramaribo

Vanwege de achtergestelde hygiëne is de shop per direct gesloten. bekijk de overige foto’s. Heel goed. De DC is goed bezig. Welke zaken volgen nog meer?

Rotishop Paramaribo

BIC Paramaribo Noordoost schreef het volgende: Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben op dinsdag 10 december 2019 een onhygiënische rotishop in het ressort Munder te Paramaribo gesloten.

Bij controle zijn er verschillende misstanden geconstateerd o.a:
De vergunninghouder kon geen medische keuringen, kwitantie van vetput lediging en ongediertebestrijding overleggen, de hygiëne in de keuken en de opslagruimte laat te wensen over en de koelkasten moeten geordend worden.

Hij moet zich melden

De vergunninghouder is opgeroepen en moet zich aanmelden op het districtscommissariaat.

Bekijk de foto’s:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.