40-jarige Deon tijdens het werk om het leven gekomen te Paramaribo – Politie Suriname

overleden politie
Een vreselijk bericht van overlijden in Paramaribo. Een 40 jarige man is tijdens het werk om het leven gekomen nadat hij bekneld raakte tussen de laadbak en zijn truck.

[quads id=1]

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de familie heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Ongeval te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: 40 jarige man om het leven gekomen. De 40 jarige Deon, Mijland is vandaag, woensdag 11 december, tijdens werkzaamheden in de Hayariweg verongelukt.

[quads id=1]

Bedrijfsongeval

Mijland was bezig met het dumpen van zand vanuit de laadbak van een pick-up. Tijdens het dumpen trad er een storing op bij het dumpmechanisme van de laadbak. Tijdens het opheffen van die storing kwam de laadbak weer in beweging en daarbij raakte de heer Mijland bekneld tussen de laadbak en andere delen van de pick-up.

[quads id=1]

Ernstige verwondingen

Daarbij liep Mijland ernstige verwondingen op aan zijn hoofd en hals met het gevolg dat hij ter plaatse de geest gaf. De politie van het bureau Munder is belast met het onderzoek in deze zaak.

Bron:

40 jarige man om het leven gekomen

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland