30-jarige actrice Manuella Kehri uit Suriname overleden in Nederland (foto’)

Ze droomde van een gezin. Zij wilde heel veel doen. Ze was een natuurtalent. Maar Manuella kehri ging vroeg heen.” Een droevig bericht van overlijden. De jonge actrice uit Suriname is overleden in Nederland

[quads id=1]

Meer over haar in het bericht. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Manuella was was dochter van Sheila Liesdek. Ze was ook zus van Resinio Wijngaarde, die kennen we als Rapper Poke. Wij van FamilieNieuws wensen hen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Actrice uit Suriname

De Ware Tijd Suriname Schreef het volgende: ACTRICE ‘GESPANNEN BORSTEN’ OVERLEDEN. Manuella Kehri, vooral bekend door haar rollen in filmproducties van Surtefilm Suriname, is dinsdag op dertigjarige leeftijd overleden. Volgens filmregisseur en documentairemaker John Slagveer, overleed Kehri in Nederland waar zij voor korte tijd woonde. Zij was al geruime tijd ziek.

[quads id=1]

Surinaamse films

De Surinaamse actrice heeft in tien films gespeeld die zijn uitgebracht door Surtefilm. Ze werd onder meer bekend door haar hoofdrol in de televisieserie ‘Gespannen Borsten’. Deze Surinaamse serie werd in 2003, 24 weken lang door Apintie Televisie uitgezonden. Bekende Surinaamse films waarin Manuella een bijrol had zijn ‘Verborgen Tranen’, ‘Stem uit het graf’ en ‘Donkere dagen’.

[quads id=1]

Een schok

In de films speelde ze vaak samen met haar moeder Sheila Liesdek en zus Fauzia. John Slagveer: “Het overlijden van Manuella Kehri kwam als donderslag bij heldere hemel. Zij blonk uit als actrice. Ze droomde van een gezin. Zij wilde heel veel doen. Ze was een natuurtalent. Maar Manuella ging vroeg heen.”

Bekijk hier wat foto’s:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/10/actrice-gespannen-borsten-overleden/

Geschreven door Steven Seedo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland