Onze moeder en fantastische oma Hilda Mijnhijmer uit Paramaribo is er niet meer

overleden Paramaribo
Hilda Mijnhijmer, de Enige Echte. Ook bekend als vrouw Hilda. Ze is er niet meer! De meeste kennen haar, ze deed ELKE zaterdagochtend haar boodschappen op de markt te Paramaribo.

Hierbij maken alle kinderen in Nederland en Suriname het overlijden bekend van hun mama Hilda Mijnhijmer. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle kinderen, kleinkinderen en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik hef mijn ogen op naar de bergen: vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de HERE, die hemel en aarde gemaakt heeft.

Wat was ik blij toen men mij voorstelde samen naar het huis van de Here te gaan.

Hierbij maken wij bekend dat vrij plotseling van ons is heen gegaan op zaterdag 30 november 2019, onze moeder, schoonmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder; Mevr.

Mijnhijmer Hilda Josephine

In de gezegende leeftijd van 83 jaar, zij was meer bekend als vrouw Hilda. Ze was dochter van Mijnhijmer Christiaan en Kruydenhof Marie (beide wijlen).

De singi neti is op donderdag 12 december 2019 van 20:00 u tot 24:00 u aan de Fithoniastraat 10 Flora A.

De uitvaart is op 13 december 2019 te Marius Rust aan de Dr. Sophie Redmonstraat te Pramaribo.

Gelegenheid tot afscheid nemen in de Marowijne/Flora Kerk der EBGS hoek Oewana- en Oeroewastraat te Flora A vanaf 14:30 u.

De uitvaartdienst vangt aan om 15:00u tot 16:00u (aldaar), waarna de stoet zal vertrekken voor de ter aarde bestelling die om 17:00u zal plaats vinden.

Op de begraafplaats is er geen gelegenheid meer tot afscheid nemen.

[quads id=1]

Namens:
De kinderen:

Anne – Marie Kemper, kinderen en kleinkinderen.
Andre Arnhem en gezin
De kinderen en kleinkinderen van wijlen Luciel Arnhem
Allen in Suriname

Harold Kemper, kinderen en kleinkinderen
John Mijnhijmer
Carmen Mijnhijmer, kinderen en kleinkind
Jeanette Arnhem en gezin
Patricia Arnhem en gezin
Paul Arnhem, vrouw, kinderen en kleinkinderen
Tilly Arnhem en gezin
Allen in Nederland

Rust zacht lieve mama en oma. We zullen u missen.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland