Mijn lieve zusje Mildred Pink is overleden in Suriname

overleden Suriname
Mijn lieverd is er niet meer. Ik zal haar gedenken met een lach maar veel meer met een traan

Hierbij maakt de verdrietige Sandra Gefferie bekend dat haar zusje Mildred Pink in Suriname is overleden. Mildred is 48 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Sandra en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Geprezen zij God, die mijn gebed niet afwees,
noch mij Zijn goedertierenheid onthield

Overleden
Mijn zusje

Mildred Yvonne Pink

In de leeftijd van 48 jaar
Ze is van Helena Christina Wanica Suriname

Mijn lieve zusje is er niet meer. Mildred Yvonne Pink is afgelopen vrijdag 6 december 2019 overleden in Suriname. Ik, Sandra Gefferie, zal haar gedenken. Soms met een lach maar meer met een traan.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt. Geef het bericht door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland