Gregory, Eric en Detles aangehouden na ontvoering en mishandeling te Paramaribo (video)

ontvoering Paramaribo
Een aanhouding gisteren in Suriname. 3 mannen die verdacht zijn van ontvoering en mishandeling te Paramaribo zijn aangehouden.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht. De aanhouding is vastgelegd op video en gedeeld op social media. Bekijk hem ook. Geluid aan. De informatie van de ‘verslaggeefster’ is interessant.

[quads id=1]

Politie Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: DRIE AANGEHOUDEN NA ONTVOERING EN MISHANDELING. Drie mannen zijn zondagochtend tegen elf uur in Commewijne aangehouden na de ontvoering en mishandeling van Regilio P. Het gaat om Gregory S. (45), Eric B. (54) en de 37-jarige Detles B. Dat bevestigt de politie.

[quads id=1]

Ontvoering te Paramaribo

Het slachtoffer zou zijn ontvoerd aan de Gonggrijpstraat dichtbij Ringweg Zuid Paramaribo. Hij werd eerst naar de trimbaan achter Paramaribo Zoo gebracht waar hij is mishandeld. Daarna reden de verdachten met het slachtoffer richting Commewijne. Op de brug deed Regillio een vluchtpoging die niet lukte.

[quads id=1]

Bridge Mall

Een politieambtenaar in burgerkleding zag het geval en vroeg assistentie. Het voertuig werd in Commewijne ter hoogte van Bridge Mall klem gereden. Tijdens de aanhouding werd een vuistvuurwapen in het voertuig aangetroffen en in beslag genomen. Over het motief van de gijzeling is nog niets bekend. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/12/09/drie-aangehouden-na-ontvoering-en-mishandeling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland