Buitenlandse man in Paramaribo overleden na val in water – lichaam opgevist

Suriname verdonken
Het lichaam van een onbekende man is opgevist te Paramaribo. Het gaat om een buitenlander. De man viel, vermoedelijk onder invloed van alcohol, in de Suriname rivier. Hij is verdronken. Lees meer in het bericht.

[quads id=1]

Buitenlander in Paramaribo

Dagblad Suriname scheef het volgende: Visser te water geraakt, lijk opgevist. De politie van Livorno kreeg dinsdagochtend een melding van een ongeval aan de Vangbalstraat te Paramaribo. Een visser is om tot nog toe onbekende reden te water geraakt.

[quads id=1]

Onbekende Venezolaan

Hij is in de Suriname rivier komen te vallen en is nimmer meer levend boven water gekomen. De politie zegt dat het gaat om een Venezolaan van wie de personalia nog niet bekend zijn.

[quads id=1]

Dronken?

Het vermoeden bestaat dat de man onder invloed verkeerde en dat hij van de kade naar zijn vissersboot liep. Op een gegeven moment verloor hij waarschijnlijk zijn evenwicht en struikelde in het water.

[quads id=1]

Lichaam opgevist

Het ontzielde lichaam van de visser is uit het water gehaald en vervoerd naar het mortuarium.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland