‘Bepaalde groente en fruit uit Suriname mogen NIET MEER gepost worden naar Nederland’ Bekendmaking SSL Paramaribo

0
Hierbij een belangrijke bekendmaking. Vanwege nieuwe import maatregelen die door de douane in Nederland zijn ingelast, kunnen de volgende producten helaas NIET meer op de post gedaan worden vanuit Suriname. Dat maakt SSL bekend.

Bekijk de link om de volledige lijst te bekijken en geef het door aan belanghebbenden! Houdt u rekening met de nieuwe regel want uw pakket kan in beslag worden genomen en/of vernietigd worden.

Postpakket vanuit Paramaribo

Surinam Service Line Suriname schreef het volgende vandaag op hun Facebookpagina:

Beste klant,

Vanwege nieuwe import maatregelen die door de douane in Nederland zijn ingelast, kunnen de volgende producten helaas NIET meer op de post gedaan worden:
– Sopropo
– Boulanger
– Antroea
– Peper
– Manja
– Citrussoorten

groente Suriname

Laten keuren

Producten die hierboven niet opgenoemd zijn (tayerblad, kouseband, sem etc) mogen wel op de post gedaan worden en dan wel onder de volgende voorwaarden:
– Laten keuren bij de LVV (op dag wanneer u deze zult posten)
– Alle groenten bossen dienen gekeurd te worden
– de keuringscertificaat mee te sturen met uw postpakket

Kosten

De keuring is mogelijk van maandag t/m vrijdag tot 13:00 pm. Voor de certificaat zijn er kosten (+- SRD 32,50) aan verbonden. De exacte kosten zijn het best te verkrijgen bij de LVV zelf.

Bewerkte producten [zoals; gesneden sopropo, gesnede manjas, manjas op azijn (zuurgoed soorten), halfgare groenten] mogen ZONDER certificaat op de post gedaan worden.

Gelieve met het bovenstaand rekening te houden. Bij afwijking van de voorwaarden zal uw pakket in beslag genomen worden en/of vernietigd worden door de autoriteiten.

Contact maken

Mocht u meer informatie willen, gelieve contact met ons op te nemen via fb messenger of whatsapp (+5978969247) of telefonisch met 404007/404351

Mvg, SSL

Ga voor meer informatie naar hun Facebookpagina

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.