Vrouw uit Suriname blijft bij vriend terwijl hij haar 4-jarige dochter gebruikt

paramaribo broers meisje ooms Suriname
Soms worden de mensen hier boos op slachtoffertjes van misbruik en schreeuwen: ‘Waarom heb je niets tegen je moeder gezegd!??!’ Dit is 1 van de redenen waarom kindjes niets zeggen: Mama doet toch ‘niets’.

[quads id=1]

Moeder ging inwonen bij haar nieuwe vriend met haar dochtertje. Het meisjes was zo flink om het meteen tegen haar mama te zeggen, maar mama is gebleven. En nu is ze 10 jaar oud. De vreselijke stiefvader heeft toegegeven dat hij het meisje sinds dat ze piepjong was heeft misbruikt. Bekijk het bericht voor meer informatie. Lees ook hoe ze erachter zijn gekomen. Heel goed van deze docent! Waarom zou een moeder blijven bij zo een man? Is hier 1 geldige reden voor? Moet zo een moeder eigenlijk ook opgesloten worden?

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Stiefvader bekent slachtoffer vanaf haar 4de jaar te hebben misbruikt. De 40-jarige Waldie P. moest zich vrijdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verantwoorden ter zake gemeenschap, althans ontucht met een minderjarige.

Deze verdachte startte in 2013 een relatie met de moeder van het slachtoffer. Zij is toen met haar 3-jarige dochter gaan inwonen bij de verdachte. De verdachte heeft het meisje sinds haar 4de jaar intiem misbruikt. Hij heeft op de zitting aangegeven dat hij nimmer heeft gepenetreerd.

[quads id=1]

Niet erin

Hij geeft toe met het kind, dat intussen 10 jaar is, intieme handelingen te hebben gepleegd, maar dat nimmer zijn lid bij haar naar binnen is gegaan. De verdachte heeft twee advocaten, Chandra Algoe en Murvin Dubois, in de arm genomen.

Deze zaak kwam aan het licht toen het meisje op school tijdens een les door de klas heen schreeuwde dat zij door haar vader wordt misbruikt. De onderwijzeres maakte aan de kinderen duidelijk dat wanneer iemand aan hun zit of intieme handelingen met hun pleegt, zij dit moeten doorvertellen aan een beste vriend of vriendin. Het meisje uit Suriname stond op en vertelde in bijzijn van alle kinderen dat zij door haar stiefvader wordt misbruikt.

[quads id=1]

Vanaf dag 1 aan mama gezegd

Het slachtoffertje uit Suriname had haar moeder al vanaf dag 1 verteld dat de stiefvader aan haar zat. De moeder, die op dat moment geen dak boven het hoofd had, sprak de verdachte aan, maar deed geen aangifte. Zij heeft de verdachte 2 keren betrapt met haar dochter. In deze zaak is er psychologische rapportage opgevraagd van de verdachte door Algoe. Het resultaat van dat rapport is nog niet binnen.

[quads id=1]

Zieke mensen

De magistraat kon zich niet voorstellen hoe ziek mensen kunnen zijn dat zij hun lusten op kinderen kunnen botvieren. Op 31 januari wordt de behandeling voortgezet. De verdachte blijft tot dan aangehouden.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland