Oplichter Satish ‘verhuurt’ huizen en appartement in Paramaribo – politie Suriname

appartement Paramaribo
Iedereen opgelet: Huizen en appartementen verhuur is big business in Suriname. Dat denken oplichters zoals Satish uit Paramaribo ook. Hij ontmoette zijn gedupeerden via Facebook

[quads id=1]

Hij ging er echter vandoor met het geld van benadeelden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. De politie vermoedt namelijk dat er meer slachtoffers zijn. Zij moeten zich aanmelden. Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn voor anderen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Satish opgesloten voor oplichting. De 44-jarige Satish, K. is op dinsdag 3 december door de politie van het bureau Geyersvlijt opgespoord en aangehouden op een adres te Paramaribo Noord. Satish wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat hij een aantal personen heeft opgelicht.

[quads id=1]

Via Facebook

Via Facebook maakte Satish bekend dat hij huizen en een appartement verhuurde. Een aantal woning zoekenden hebben toen contact met Satish gemaakt ten einde de huizen of het appartement bij hem te huren. Satish bracht zijn slachtoffers naar drie adressen en loog hen voor dat hij de huizen dan wel het appartement verhuurde. Hij wist de mensen met zijn leugen praat zover te krijgen dat zij hem een voorschot op de huur gaven. Verder loog hij ze voor dat hij nog het een en ander in orde moest maken alvorens zij hun intrek konden nemen in de huizen of het appartement en dat wanneer alles in orde was hij in contact zou treden met hun. Satish liet daarna niets meer van zich horen.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Een aantal slachtoffers stapten naar de politie en deden aangifte van oplichting tegen Satish. Satish ontkent dat hij de aangevers opgelicht heeft en zegt dat hij die mensen helemaal niet kent. De aangevers beweren echter het tegendeel. Hangende het onderzoek is Satish in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Meer benadeelden

Het vermoeden bestaat dat Satish nog meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen mogen in contact treden met de politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo indien zij ook aangifte tegen Satish willen doen.

Bron:

Satish opgesloten voor oplichting

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland