Mijn getalenteerde neef Ernie BOOGIE Seedo uit Suriname wordt vandaag in Nederland begraven (foto’s en video’s)

Seedo Suriname
Ette Pette…bijna iedereen kent de woorden van dit liedje. Nee? Kijk dan naar de prachtige foto’s en video’s in het bericht

Ernie BOOGIE Seedo is er niet meer. Een bekende muzikant is heengegaan. Boogie was zanger en gitarist van vele kaseko formaties. Meer informatie in het bericht. Lees ook de prachtige condoleance en verhaal over zijn leven geschreven door neef Onkel Seedo. De uitvaart is VANDAAG in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Mijn neef

Ernie Seedo

Boogie

 is heen gegaan
Geboren Botopasi Suriname 6-9-1951
Overleden Rotterdam 30-11-2019

Zijn neef Onkel Seedo schreef het volgende:

Lost my Cousin Ernie Seedo this Morning a Surinam music Icon
…Rest in Peace brother

Ernie Seedo meer bekend als Boogie een van de steenlegger van het Saramaccaanse muziek is vandaag heen gegaan

[quads id=1]

Boogie was een veelzijdig allround Surinaamse artiest die van alles kon zingen ,hij begon zijn muziek carrière met de Band Wasgo uit Bronsweg met Pa Kiksa en tijdens zijn studie tijd op de C.P.I deed hij meerdere malen mee met de scholieren songfestival , hij vertolkte altijd zijn eigen liedjes ,hij begon in 1976 samen met Artus King ,mijn oudste Broer Humphrey Adams ,Resinaldo Vrede met The Cosmo Star waar ik de groep ging versterken in 1977 en vanaf toen hebben we samen gewerkt met The Cosmo Stars en later in 1981 met The Exmo Stars ,hij was de Soul zanger in beide groepen en hij was een heel goede entertainer ,kon vloeiend Duits en nog vele ander talen spreken ,veel hits gescoord als ,Langa Neki ,Bala noleja ,Bala Njuma ,Ette Pette en nog velen anderen,

Hij was ook werkzaam als maatschappelijk werker bij de gemeente Dordrecht tot zijn pensioen.

Bij deze wil ik het gehele Surinaamse gemeenschap ,Familie ,kinderen en kleinkinderen van Boogie Condoleren ,het is een groot verlies maar God weet waarom …Rust zacht lieve Neef …R.I.P

Uitvaart

Er is gelegenheid om afscheid te nemen in de aula van de Zuiderbegraafplaats Slinge 50 te Rotterdam op maandag 9 december om 14:00 uur.

Aansluitend zal de afscheidsdienst worden gehouden waarna de begrafenis in besloten kring zal plaatsvinden.

Bekijk hier de hit video van Ette Pette

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland